HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Werk op de mooiste bouwprojecten

#1 van de Velox Five

Iedereen heeft dromen, doelen en ambities. Of je nou als Uitvoerder bij een hoogbouwproject aan de slag wilt. Of juist als Projectleider bij een complexe verduurzaming. Bij Velox kan je rekenen op de mooiste bouwprojecten.

Leer van de beste vakgenoten

#2 van de Velox Five

Door de mooiste projecten, komt jouw persoonlijke en vakinhoudelijk groei het meest tot zijn recht. Door de uitdaging in verschillende projecten, maar ook door de vakgenoten om je heen. Bij Velox omring je jezelf met innovators in het werkveld. Samenwerking met hen is minstens zo stimulerend als werken op de mooiste projecten.

Bepaal jouw ideale loopbaan

#3 van de Velox Five

In het verleden was je carrièrepad vaak voorbestemd door het bedrijf waar je voor werkte. Welkom in een nieuw tijdperk. Dit is het moment waarop jij de controle hebt. Waar zelfsturing en autonomie kernwaarden zijn voor elke professional. Bij Velox begrijpen we deze verschuiving volledig. Sterker nog, wij staan klaar om je te begeleiden bij het uitstippelen en vormgeven van je eigen loopbaan. Dit doen we met toegewijde ‘zaakwaarnemers’ die jouw belangen op de eerste plaats zetten.

Werk vooruitstrevend aan de toekomst

#4 van de Velox Five

De toekomst is digitaal, divers en duurzaam. Maar ook voor een groot deel nog onbekend, onduidelijk en onzeker. Hoe kun je in die snel veranderende wereld boordevol innovatie een winnaar blijven? Door vooruitstrevend te werken aan de toekomst. Door innovaties eager te omarmen. Door futureproof te worden.

Verdien goed, verdien respect

#5 van de Velox Five

Mooie projecten, projectzekerheid en ondersteuning door je werkgever. Het is allemaal belangrijk. Maar jouw talent moet ook gewaardeerd worden. In financieel en in niet-financieel opzicht. Wij kennen de markt door en door. Dankzij gesprekken, data én jarenlange ervaring. We weten daardoor exact wat een goed salaris is voor een bepaalde functie. En dat goede salaris, dát kunnen we garanderen.

Meer informatie?

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld