HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
DIT BEN JIJ
een diploma Bouwkunde hbo werk- en denkniveau ervaring als werkvoorbereider bouw uitgebreide bouwtechnische kennis  verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken prioriteiten kunnen stellen
ONS AANBOD
Salarisindicatie van €2.150 - €5.400  40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen  deelname aan de pensioenvoorziening bij BpfBouw  spraakmakende projecten, op toplocaties in Nederland  persoonlijke en professionele ontwikkeling  uitnodiging voor onze jaarlijkse events 
Werkzaamheden

DIT DOET EEN BOUWKUNDIG WERKVOORBEREIDER

  • Het opstellen en bewaken van werkvoorbereidingsplannen
  • Inkopen van de juiste materialen en hierbij zorgen voor een gunstig tarief
  • De materialen op het juiste moment en op de juiste plek laten afleveren
  • Werkzaamheden voorbereiden van en met de onderaannemers
  • Het opstellen van werkplannen voor de uitvoering
  • Het bewaken van de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamheden

VOORBEELD UIT DE PRAKTIJK

De tekeningen worden niet tijdig aangeleverd voor controle. Hoe los je dit op?

Helder communiceren met de persoon in kwestie. Als dit geen juiste reactie geeft dan geef ik dit aan bij de Projectleider en neemt hij of zij het over. 

GROEIKANSEN >PERSPECTIEF

Binnen Velox is het mogelijk om door te groeien en wordt er ook buiten je huidige discipline gekeken naar de mogelijkheden. Of en hoe ver jij doorgroeit is afhankelijk van je eigen drive om jezelf te ontwikkelen en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. 

WAAROM VELOX?

Professionals zoals jij hebben het tegenwoordig voor het uitzoeken. Legio uitdagende projecten en prachtige opdrachtgevers. En dat geldt net zo goed voor intermediairs. Dus waarom zou je je aan Velox verbinden?

Kort gezegd: omdat je bij Velox bij een club van vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector. Gelijkgestemden die het liefst vóór de golf van verandering zitten en daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat we samen de laatste ontwikkelingen delen. Je inspireren. Zodat we jouw groeicurve laten exploderen tot ongekende hoogten. Daarom dus.

Collega's en ervaringen

SCHRIJF JE IN!

Ga de samenwerking aan met Velox

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Bouwkundig Werkvoorbereider? Vul dan het onderstaande formulier in! We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om jouw wensen en ambities door te nemen.  
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Vragen over deze functie?

Neem contact met mij op!

Matundu Kabangu Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Matundu Kabangu