HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Alwin Hendriks

Waarom heb je voor Velox gekozen?

Ik heb een jaar in curaçao gewerkt als uitvoerder voor het ziekenhuis in Willemstad en bij terugkeer was ik op zoek naar een betrouwbaar bureau dat mij kon helpen aan een nieuw project. Bij Velox vond ik de juiste klik.

Wat is je huidige project?

Ik werk momenteel als uitvoerder op het project The Student Hotel in Delft. Dit project heeft een aantal logistieke uitdagingen omdat het midden in het centrum van Delft ligt. Vlak achter de bouwplaats ligt een fietspad die een belangrijke verbinding vormt voor de inwoners. Omdat wij de veiligheid moeten waarborgen is het belangrijk dat wij goed communiceren met de gemeente, zodat fietsers geen hinder van de werkzaamheden ondervinden, ook als dit betekent dat het fietspad eventjes afgesloten moet worden.

Op welk project ben je het meest trots?

Dat is een moeilijke vraag. Alle projecten hebben bepaalde uitdagingen zoals het project waar ik nu aan werk. Dat maakt het werk ook zo leuk en uitdagend.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben niet gebonden aan één plaats of activiteit en ben breed geïnteresseerd. Ik houd van reizen en leren over de wereld en culturen. Naar buiten gaan om te wandelen of fietsen vind ik ook heerlijk, het is een mooie manier om nieuwe plaatsen te ontdekken.  Publicatie datum: 24 november 2020

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Peter Eijkelenboom Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Peter Eijkelenboom