HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Erwin Snijders

Waarom heb je voor Velox gekozen?

Ik werd eigenlijk op precies het juiste moment gebeld. Ik zat er toentertijd over na te denken om projectmatig te gaan werken. Toen er dus contact met mij werd opgenomen door Velox viel alles op zijn plek. Op dat moment had ik een duidelijke behoefte, projectmatig werken, en Velox kon die precieze behoefte invullen. Vanaf dag 1 heb ik een goed gevoel gehad bij Velox en ik ben sindsdien blijven hangen.

Wat is je huidige project?

Op dit moment zit ik, via Velox, op de Schiphol A-pier. Hier ben ik al een jaar lang bezig met de voorbereidingen voor de afbouw van het project. Deze afbouw gaat binnenkort van start, hartstikke mooi om te zien nadat ik er een jaar naartoe heb geleefd.

Op welk project ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik toch wel op het Amphia Ziekenhuis in Breda. Het was een zwaar project waar wij zeker wel 3 jaar keihard aan hebben gewerkt. Uiteindelijk hebben wij, tot onze grote trots, het project tot op de dag nauwkeurig weten op te leveren.

De trots zit niet alleen in het goede resultaat maar ook in de bijdrage die dit harde werk heeft kunnen leveren aan de maatschappij. In de corona-crisis is het mooi om te zien dat het ziekenhuis zijn dienst doet. Mede dankzij de sluizen en de ventilaties (waar veel extra moeite in zit) die hun vruchten hebben afgeworpen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Sinds kort ben ik vader waar veel energie en plezier in gaat zitten. Dus daar gaat veel van mijn vrije tijd naartoe op dit moment. Daarnaast is rotsklimmen een grote hobby van mij.  Publicatie datum: 24 november 2020

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Peter Eijkelenboom Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Peter Eijkelenboom