HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Ray Fernandes

Waarom heb je voor Velox gekozen?

Ik heb eigenlijk niet zelf voor Velox gekozen maar Velox heeft voor mij gekozen. Hartsikke mooi natuurlijk. Dit kwam door een kennis van mij die al werkte via Velox, zij heeft mij bij jullie bedrijf aanbevolen en sindsdien werk ik hier.

Wat is je huidige project?

Op dit moment werk ik op Schiphol. Hier hou ik mij als werkvoorbereider voornamelijk bezig met de werktuigbouwkundige installatie. Dit zijn werkzaamheden waar ik op ieder project mee bezig ben en die ik mooi vind om te doen. Specifiek werk ik aan bijvoorbeeld het vervangen van een vuilwaterpomp of het vervangen van een koelinstallatie. Het zijn voornamelijk kleine projecten waar ik mij mee bezig hou.

Op welk project ben je het meest trots?

Op dit moment zijn er nog geen projecten die volledig zijn uitgevoerd en klaar zijn. Ik kan daar dus nog geen goed antwoord op geven. Projecten die nog bezig zijn, die ik het mooiste vind, zijn Koeltechnische projecten.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik heb sinds kort een nieuwe woning, dus op dit moment gaat veel vrije tijd zitten in het klussen aan mijn nieuwe woning. Normaal gesproken vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te sporten of de weg op te scheuren met mijn motor.  Publicatie datum: 24 november 2020

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Peter Eijkelenboom Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Peter Eijkelenboom