HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Complete VxTeams

Excelleren in een team

Ben je een einzelgänger of een teamplayer?

Steeds vaker zoeken onze klanten gedeeltelijke of zelfs complete teams. Bij Velox vinden we dat het onderscheid tussen vast en flexibel volledig moet worden losgelaten. Daarom kijken we samen met onze klanten naar een totale oplossing voor de strategische personeelsplanning. Niet het invullen van een vacature, maar samen een project realiseren. Alleen zo kun je optimale projectteams inrichten waarbij veel meer wordt gekeken naar de harde en zachte competenties van ieder individu in het team.

Voordelen voor jou

Werken in een VxTeam kent veel voordelen voor jou en je collega’s. Wanneer je goed op elkaar bent ingespeeld ben je samen productiever en weet je exact wat je aan elkaar hebt. Je leert van elkaar, je coacht elkaar en haalt het beste in elkaar naar boven. En nog een groot voordeel: je hebt invloed op de samenstelling van het team waarmee je het project realiseert. Kortom, werken in een VxTeam draagt bij aan de groei en ontwikkeling van jou als professional in bouw.

Het optimale projectteam

Met jou is het team compleet

Met de VxTeams speelt Velox in op de behoefte van onze professionals. Niet alleen aan de slag, maar samen met een of meerdere collega’s gaan voor dat ene doel: het succesvol realiseren van een prachtige project. Samen toewerken naar een eindresultaat waar je met recht trots op kunt zijn.

Een team bestaat uit individuen, allemaal met verschillende kwaliteiten. Het inrichten van een optimaal projectteam vergt commitment van ieder teamlid. Jouw bijdrage en skills zijn onmisbaar net zoals die van de rest van het team. Samen gaan voor het beste resultaat.

Future Proof rollen in de bouw

Met de allerbeste vakmensen

Bij Velox werken, betekent leren van de beste vakgenoten. Daarom werken wij in VxTeams. In de bouwwereld kunnen rollen snel veranderen. Velox werkt met professionals die echt weten hoe de bouwwereld in elkaar steekt. Een typische Uitvoerder of BIM Modelleur zijn er niet meer. Zo kan je als BIM Modelleur weleens werkzaamheden uitvoeren die passen bij een Werkvoorbereider. Daarom is jezelf blijven ontwikkelen zo belangrijk. Dat maakt jou een meester in de bouw.

Contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek