HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Podcast Meesters in de Bouw - Hans Meisters
NIEUWS
13 februari 2023

Podcast Meesters in de Bouw - Hans Meisters

Intro

Hans Meisters is een 63-jarige uitvoerder en via Velox werkzaam op een bouwproject van Hurks in Maastricht. Al sinds 1983 is Hans werkzaam in de bouw en is hij begonnen als leerling timmerman om uiteindelijk door te groeien tot uitvoerder. Hans heeft zijn ervaring gebruikt om jongere mensen in het vak te helpen en heeft zelfs als leermeester gewerkt.

Momenteel werkt Hans aan een project voor de bouw van 500 studentenwoningen, verdeeld over vijf gebouwen. Hij heeft een voorliefde voor ruwbouw en heeft in het verleden gewerkt aan projecten zoals een hotelschool en een verzorgingstehuis. Hans is verantwoordelijk voor de logistieke werkzaamheden op de bouwplaats en houdt zich bezig met kwaliteitscontrole en het contact met onderaannemers.

Op de bouwplaats werken mensen met verschillende talen en culturen. Hans werkt voornamelijk met Poolse en Roemeense vakmensen en kan zich meestal verstaanbaar maken in het Engels en Duits, en soms zelfs een woordje Frans. Het is voor Hans belangrijk om goede relaties op te bouwen met alle betrokken partijen om vertrouwen en respect te creëren. Daarnaast werkt Hans ook aan duurzaamheidsmaatregelen zoals het gebruik van zonnepanelen, bouwen met een hoge isolatiewaarde en het hergebruik van oude materialen. Hans geniet van zijn werk en rijdt elke dag met een goed gevoel naar huis, vooral als het team hun doelen hebben bereikt.

Podcast Meesters in de Bouw

Luister hier de hele aflevering met Hans Meisters.


Respect en vertrouwen zijn de basisingrediënten voor een optimale samenwerking op de bouwplaats.

Luister nu ook de Podcast met Jeffrey

Via het Spotify kanaal Meesters in de Bouw

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?