HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Podcast Meesters in de Bouw - Johannes Feenstra
NIEUWS
01 november 2022

Podcast Meesters in de Bouw - Johannes Feenstra

Van assistent monteur tot werkvoorbereider

Johannes, geboren en getogen in Friesland, is na het behalen van zijn MBO 4 in de bouw beland. Gestart als stagiair en doorgegroeid in de rol van werkvoorbereider, zoals hij dit nu doet op Schiphol. Tijdens zijn stage begon hij als assistent monteur en groeide hij in twaalf jaar tijd uit tot hoofdmonteur en uitvoerder. Daarna wilde hij graag de zogenaamde stap naar binnen maken.

Podcast Meesters in de Bouw

Luister hier de hele aflevering met Johannes Feenstra.


Werkvoorbereider op Schiphol

En dus nu werkvoorbereider op Schiphol. Johannes had al langer de wens om op Schiphol te werken. Geen dag is hetzelfde op een grote luchthaven als Schiphol. Dat klinkt wellicht cliché, maar dat is het niet. Schiphol is een stad op zich. Continue passagiersstromen, hoge veiligheidsstandaarden, een 24/7 economie. Hoe doe je dan als werkvoorbereider je werk? In deze rol heeft hij met diverse partijen (leverancier en onderaannemers) te maken. Het begeleiden, offertes beoordelen, werkplannen schrijven: een project begeleiden van begin tot het eind tijdens de oplevering.

Duiken

In zijn vrije tijd is Johannes fervent duiker. In Nederland heb je verschillende mooie locaties om te duiken. Maar even snel duiken is er natuurlijk niet bij. Je moet echt de tijd nemen en je goed voorbereiden voordat je te water gaat. Meestal op een zondagochtend samen met een paar andere ‘duikfanaten’, koffie mee, broodjes mee en samen op pad.

Luister nu ook de Podcast met Jeffrey

Via het Spotify kanaal Meesters in de Bouw

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld