HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werk in bouw en techniek Bouwkunde

Zoek je grenzen op bij Velox

Kom bouwen aan de toekomst van Nederland

Een bioscoop, stadion of casino waar duizenden mensen een geweldige tijd beleven. Een multifunctioneel kantorencomplex met de laatste technische snufjes. Een nieuwe woonwijk die er prachtig uitziet én oog heeft voor moeder natuur. Bij Velox kom je tot grote hoogten. Of je nu een Bouwkundig Projectleider, Werkvoorbereider, Hoofduitvoerder bent: je maakt dromen van onze ambitieuze opdrachtgevers waar. En geeft Nederland vorm met indrukwekkende bouwwerken.
[

Erwin Snijders - Werkvoorbereider bij Velox

Projectmatig werken sprak mij aan en daarin gaf Velox de doorslag. Het meest trots ben ik op mijn werk aan het Amphia ziekenhuis waardoor ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de maatschappij.

Opdrachtgevers kunnen rekenen op zekerheid

Dankzij professionals zoals jij

De bouwwereld staat nooit stil. Elk project moet duurzamer, efficiënter en aan meer regels voldoen. Gebouwen worden steeds meer hybride, moeten steeds meer kúnnen. Technieken, materialen en de manier van werken wordt steeds slimmer. Ingewikkeld? Ja, maar bij Velox worden wij daar rustig van. Wij zorgen ervoor dat opdrachtgevers in grootschalige bouwprojecten genieten van rust en zekerheid. Met gedreven professionals zoals jij, kunnen onze partners altijd rekenen op een optimale projectbezetting. Omdat jij meedenkt en meewerkt, maar zeker ook vooruitdenkt. Je neemt geen genoegen met tevreden. Je gaat voor gelukkige opdrachtgevers. De bouwwereld vraagt veel van jou. Gelukkig ben jij er meer dan klaar voor.

Trots op jouw bijdrage

Velox heeft samenwerkingen met diverse ambitieuze partners, zoals aannemers, woningcorporaties, architecten, projectontwikkelaars of gebouweigenaren. We geven advies over bijvoorbeeld de planning en het ontwerp, de constructie en begroting, kwaliteit, duurzaamheid en onderhoud. Dit noemen wij strategisch partnerschap. Samen met de opdrachtgevers doen we er alles aan om elk project te laten slagen. Elke project moet een voorbeeld zijn voor het volgende project. Projecten waar jij trots op mag zijn, waarvan je denk: heb ik toch maar mooi gemaakt!

Haal elke dag weer alles uit jezelf

Maak van een bouwproject een wauw-project

Woningbouw, utiliteitsbouw of industriebouw. Welk project jij ook tot een succes maakt, je zult merken dat iedereen om je heen net zo ambitieus en gedreven is als jij. In een multidisciplinair team van gelijkgestemden werk je echt sámen. Omdat je samen meer voor elkaar krijgt. Omdat je samen van elkaar leert en zo elke dag weer meer weet. En kan betekenen. Bij Velox geloven we echt in hechte co-creatie. Met de andere professionals binnen het project, maar ook met de opdrachtgever. Het is voor ons een kwestie van elkaar uitdagen. Elkaars grenzen opzoeken. Alles uit de dag, het project, jezelf en het complete team halen. Alleen zo maken we van bouwprojecten wauw-projecten.

ambitieuze projecten

De renovatie van Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam, leefruimte creëren voor 1200 studenten op een campus in Amsterdam, de hoogste houten woontoren bouwen van Nederland. Het zijn enkele voorbeelden van onze projecten waar de ambitie van afspat. Op papier lijken ze te mooi om waar te zijn. Maar we maken ze waar met z’n allen. Met al jouw kennis, ervaring en drive zijn dit typisch projecten voor jou. Velox heeft er nog veel meer op het programma staan. Kom jij er je tanden inzetten?

Vacatures Bouwkunde

COntact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Koen Ruigrok Consultant bouw