HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werk in bouw en techniek Civiele techniek

Nederland zit op jou te wachten

Bouw met Velox aan jouw toekomst

Indrukwekkende bouwwerken als viaducten of sluizen. Ingrijpende infra-opdrachten met leidingen en kabels. Complexe verkeersuitdagingen waarbij alles samenkomt en toch moet doorstromen. Op water, op de grond of eronder: civieltechnische projecten brengen Nederland vooruit. Ze staan dan ook ból van de ambitie. Jij gelukkig ook. Of je nu Projectleider, Uitvoerder, Engineer of Werkvoorbereider bent: jij zet graag je tanden in een uitdagend project. Velox heeft die genoeg.
[
Werken aan infrastructuur betekent dat je meebouwt aan grote technologische veranderingen. Ik hou van het opsnuiven van techniek en leren van de teams waarin ik werk. - Rolph Zwijnen

Slim denken én werken op de vierkante meter

Jij gaat altijd voor maximaal resultaat

Hoe complexer het project, hoe gelukkiger wij bij Velox worden. Wij maken torenhoge ambities van opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, gemeenten en adviesbureaus waar. Daarvan gaat jouw hart sneller kloppen. Want jij weet als geen ander dat werken met grond, infrastructuur en watersystemen heel uitdagend is. Helemáál in Nederland. In zeer beperkte ruimte moeten we ons land klaarmaken voor de toekomst. Bevolkingsgroei, veranderende mobiliteit en klimaat, opvang van en strijd tegen het water. Het is slim denken én bouwen op de vierkante meter. Technisch precisiewerk.

V*teams

Met civieltechnische specialisten zoals jij leiden we water, verkeer en stedelijke vernieuwing in goede banen. Vóór, tijdens en na de bouw. Van vergunning tot berekeningen en van begrotingen tot tekeningen. Van voorbereiding tot toezicht en van oplevering tot nazorg. Samen met jou bewaken we de voortgang en kwaliteit van het project. Zo komen wij beide tot het maximale resultaat. Jij deelt je kennis, leert van je mede vakgenoten en inspireert de opdrachtgever. Zo lopen we samen voor op alle technologische ontwikkelingen. Dat maakt werken bij Velox anders.

Samen is de sterkste constructie

Civiele techniek is bij Velox een team effort

Jij brengt talent, technische kennis en ervaring mee. Een echte vakidioot. Startklaar voor het volgende project. Maar je merkt al snel dat je bij Velox samen sterker staat. Iedereen die bij het project betrokken is staat te popelen om Nederland én elkaar beter te maken. Want alle uitdagingen die bij civiele techniek komen kijken en alle innovaties die daarvoor nodig zijn kun je niet in je eentje aan. Het is echt een team effort. Elke dag weer. Elk project weer. Met gelijkgestemden maak je het onmogelijke waar.

Toonaangevende projecten

Civiele techniek vraagt veel van jou. Ingewikkeldere en omvangrijkere projecten kom je niet snel tegen. Maar jij laat je niet gek maken. Sterker nog: jij vindt juist rust in al die complexiteit. Jij denkt vooruit, grijpt elke kans en zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers kunnen pronken met een sterk civiel staaltje. Zo laten wij spraakmakende projecten als het station Groningen, de Noord/Zuidlijn en een nieuwe pier op Schiphol vlekkeloos verlopen. Zie jij al jouw steentje bijdragen aan zulke opdrachten? Dan krijg je bij Velox alle mogelijkheden om het beste uit jezelf en het project te halen.

Vacatures Civiele Techniek

Contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld