HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werk in bouw en techniek Commercie

Ga voor de winst bij Velox

Behaal maximale resultaten met jouw sales talent

Niet alleen in de bouw werken we met de beste vakgenoten. Ook intern bij Velox werken we met de beste collega’s. Velox werkt graag aan de meest complexe en toonaangevende projecten in de bouw. Onze consultants zijn strategische sparringpartners voor zowel bouwprofessionals als bouwpartners. Als consultant weet jij als geen ander adviezen te geven en professionals te begeleiden. Zo ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van onze professionals, maar ook voor het goed verlopen van verschillende projecten. Samen bouwen we aan een beter Nederland. Bouw jij met ons mee?

Klaar voor verandering

Ontdek en grijp elke dag nieuwe kansen

De bouwwereld is constant in beweging. Innovaties stapelen zich razendsnel op. Worden wij zenuwachtig van al die verandering? Nee! Wij zorgen juist voor rust in deze snel veranderende wereld. Zo kunnen wij de beste service verlenen aan onze partners. Hierin speel jij als consultant een grote rol in. Jij kan, net als wij, de rust vinden in verandering. Zo ben jij door middel van gesprekken op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw eigen markt. Jij bent de strategische sparringpartner voor professional en partner.

Hechte relaties

Velox gelooft heilig in hechte relaties. Samen met onze partners. Van (semi-)overheid tot aannemers, en van architectenbureaus tot woningcorporaties. Samenwerken in onze ogen betekent leren van elkaar. Jij als consultant kan bijdragen aan het succes van onze partners. Niet alleen op de bouwplaats halen het maximale uit elkaar, maar ook hier bij ons op het kantoor. Consultants hebben een nauw samenwerking met elkaar, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen. Samen bouwen we sterk.

Je ziet als commercieel talent overal nieuwe mogelijkheden. Zo heb je ergens gehoord dat een van jouw partners nog op zoek is naar een BIM-modelleur. Jij haakt jouw collega aan, zodat hij daar op kan inspelen. Teamwork makes the dream work.

Trots op ons werk

Help ons meer ambitieuze projecten realiseren

Bij Velox zijn we trots. Trots op onszelf, onze partners en projecten. Met elkaar bouwen we Nederland elke dag een stukje beter en mooier. Een nieuw hotel met IMAX 4D-bioscoop, een 100 jaar oud museum en 750 extra woningen voor studenten. De projecten die Velox voor onze partners mag realiseren zijn stuk voor stuk ambitieus, toonaangevend en spraakmakend. Zij bepalen hoe Nederland eruitziet. De wereld kijkt toe. Projecten met internationale allure dus, ook daarin voel jij je thuis.

Bouw aan de toekomst

Dit is slechts een heel kleine greep uit de bouwwerken en technische hoogstandjes die we tot leven laten komen. Uiteraard willen we er nog veel meer realiseren. Met nog meer opdrachtgevers. Want onze aanpak, kennis en mensen zetten we graag nóg vaker in. Haal jij meer uit onze business en genereer jij nieuwe business? Bouw jij samen met ons aan de toekomst van Nederland? Dan ligt jouw toekomst bij Velox. Kom kennismaken en laat zien wat je kunt. Voor je het weet ben je verkocht.

Vacatures

Bekijk onze nieuwste vacatures binnen deze expertise

Contact

Elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld