HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werk in bouw en techniek Elektrotechniek

De belangrijkste functies van een bouwwerk

Die passen precies bij jouw functie

Waar mensen een prachtig gebouw zien, zie jij meer dan dat. Jij ziet de wereld achter het gebouw. Energie, verlichting, beveiliging, klimaatbeheersing en andere elektrotechnische en werktuigbouwkundige hoogstandjes. Dit soort zaken maken bouwwerken de complexe werken die ze vandaag de dag zijn. Als Projectleider, Uitvoerder, Engineer, Werkvoorbereider of BIM-modelleur kan het niet technisch genoeg.

Onze projecten zijn ambitieus

Jouw technische ambities gaan gelukkig ver

Thema’s als veiligheid en duurzaamheid worden met de dag belangrijker. Technische installaties in de bouw dus ook. Onze opdrachtgevers als aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, adviesbureaus, ingenieursbureaus en (semi-)overheden eisen dan ook het maximale van installatieprojecten. Bij Velox vertrouwen we daarom alleen op de allerbeste specialisten in elektrotechniek bij zulke projecten. Wij staan voor een vlekkeloze uitvoer en oplevering, maar onze opdrachtgevers kunnen in élke fase van het project op ons bouwen. Zo schakelen ze ons ook in voor het Programma van Eisen, het voorontwerp en de beoordeling van het ontwerp. Kennis en kunde, advies en begeleiding. Voor, tijdens en na het project. Het complete plaatje.

V*teams

Onze ambitieuze opdrachtgevers kunnen schakelen met jouw technische kennis en ervaring. Maar jouw teamleden ook. Velox staat voor multidisciplinaire teams van specialisten. Die kennis delen met elkaar, elkaar op scherp zetten en samen het maximale uit het uitdagende project halen. Samen zoeken we de grenzen op. Van elkaar, onze opdrachtgever en het installatieproject. En omdat jij overloopt van enthousiasme over de nieuwste technieken, steek jij ook onze opdrachtgevers aan. Wat je nog niet weet kóm je te weten. Want alles aan installatietechniek inspireert jou. Jij inspireert weer anderen. Dat zorgt voor maximale energie bij alle betrokkenen. Voor maximaal resultaat.

Jij overstijgt graag verwachtingen

Kom sleutelen aan projecten die Nederland vooruit helpen

Een nieuw en duurzaam distributiecentrum van Lidl in Almere. Datacenters voor Equinix in het Science Park in Amsterdam. Ingrijpende vernieuwing van Ahoy in Rotterdam. Enkele voorbeelden van onze projecten waarbij functie minstens zo belangrijk is als vorm. Projecten waar jij werkelijk al je talent, technische kennis en ervaring in kwijt kunt. Omdat er veel verschillende technieken en disciplines bij komen kijken. Complex en ambitieus, maar voor minder doen wij het niet bij Velox. Wij overstijgen graag de verwachtingen van opdrachtgevers en zo sta jij er ook in. Dat klikt.

Help Nederland vooruit

Of je nu je technische bijdrage levert aan een detectiesysteem of lift, brandbeveiliging- of WKO-systeem: jij kijkt verder dan het systeem. Veel verder. Jij lééft techniek, maar staart je er zeker niet op blind. Als geen ander weet jij hoe het systeem perfect in het gebouw past en hoe mensen ermee moeten werken of leven. Dat maakt jou de ideale techneut voor de vele installatieprojecten die Velox van A tot Z mag realiseren. Zie jij je al - samen met andere technici - sleutelen aan een project dat Nederland vooruithelpt? Wil jij steeds innovatie nét een stapje voor zijn? Dan ben je, technisch gezien, bij ons op de beste plek.

Vacatures

Bekijk onze nieuwste vacatures binnen deze expertise

contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Tim Hansen Consultant Engineers Installatietechniek