HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werk in bouw en techniek Marketing

Bouw mee aan het verhaal van Velox

Zo maak je Nederland steeds mooier

Indrukwekkende bouwwerken als een ziekenhuis. Een uitdagend project op of onder de grond, op weg of water. Nieuwe woonwijken die mooi, betaalbaar en duurzaam zijn. Maar ook technische installaties die ervoor zorgen dat mensen veilig en prettig wonen of werken. Velox maakt ambities van opdrachtgevers waar. En maakt zo Nederland steeds een beetje mooier. Jij bouwt mee aan ons verhaal en maakt met én bij ons werken onweerstaanbaar.
[
Werken op de marketing afdeling bij Velox betekent voor mij continue nieuwe kansen zien én pakken. Samen streven naar het beste resultaat om zo de hele bouwwereld zwart-geel te krijgen. - Romée van Klaveren, marketeer bij Velox

Vertel sterke verhalen

En maak ons merk sterker

Bij Velox helpen we opdrachtgevers om dromen uit te laten komen. Met gedreven professionals in bouwkunde, installatietechniek en civiele techniek zorgen we ervoor dat de juiste mensen klaarstaan voor ingrijpende projecten. Maar wij zijn er ook voordat het bouwen begint. Het hele traject - van vergunning tot begroting en van ontwerp tot voorbereiding en van toezicht tot oplevering - laten opdrachtgevers aan ons over. En dat doen we echt samen. Want alleen samen ben je de technologische ontwikkeling een stap voor. Weet je meer. Kun je meer. Doe je meer. Velox geeft zekerheid, flexibiliteit en rust. Daar kan Nederland op bouwen.

Marketing zit in jouw DNA

Samen met je creatieve collega’s maak je plannen die Velox én Nederland vooruithelpen. Je ontwikkelt content die minstens zo indrukwekkend is als de bouwwerken die we helpen realiseren. De projecten die Velox in goede banen mag leiden vragen veel van ons. Daarom halen we het maximale uit collega’s. Niet alleen op de bouwplaats. Dat doen we op álle afdelingen. Ook bij Marketing. Net als onze techneuten álles over innovaties willen weten, ben jij constant op zoek naar nieuwe manieren, technieken, media en middelen om ons merk nóg sterker te maken. Want jij lééft marketing.
[
Het is heel fijn om deel uit te maken van een team die net als jij altijd voor de winst willen gaan. Die op welke manier dan ook de gestelde doelen willen behalen, en dat daarna uitgebreid te vieren. En die niet terugdeinzen van fouten maken, maar er juist van leren om het telkens beter te doen dan voorheen. Werken met gelijkgestemden geeft mij nog meer energie, helpt mij sneller te ontwikkelen en geeft mij het gevoel dat ik op de juiste plek zit. - Bart Cépèro, Marketing Automation Specialist bij Velox

Verras ons, onze partners en Nederland

Trek alle registers open bij Velox

Je verovert harten van opdrachtgevers en toekomstige opdrachtgevers. Je laat zien wat we kunnen, maar vooral wat we voor anderen mogelijk maken. Dat geen ambitie ons te ver gaat. Dat we rust vinden in alle stormachtige ontwikkelingen op technologisch gebied. Sterker nog, dat wij blij worden van uitdagingen en innovaties. Kom maar op! Die mentaliteit, daar herken jij jezelf in. Alle registers wil je opentrekken. Je wilt anderen net zo enthousiast maken als jij en samen nieuwe wegen inslaan. Voor het merk Velox, maar zeker ook voor onze partners.


Luister hier de podcast over Marketing AutomationSamenwerken

Met de marketingafdeling van onze partners

Samenwerken betekent bij Velox ook projectpartners inspireren en naar nog hogere hoogten brengen. Hoe kunnen we de zichtbaarheid van een gezamenlijk project vergroten? Hoe zetten we beide organisaties nog beter op de kaart? Wat kunnen we van elkaar leren en wat kunnen we nog meer uit de samenwerking halen? Bij Velox hou je je niet alleen bezig met ons eigen merk, maar kijk je verder dan dat. Je bouwt aan meer merken, meer verhalen, meer successen. Jij verrast ons, onze partners, Nederland. Ben je er klaar voor?

Contact

Elke werkdag bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.