HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werk in bouw en techniek Werktuigbouwkunde

De belangrijkste functies van een bouwwerk

Die passen precies bij jouw functie

Waar mensen een prachtig gebouw zien, zie jij meer dan dat. Jij ziet de wereld achter het gebouw. Energie, verlichting, beveiliging, klimaatbeheersing en andere elektrotechnische en werktuigbouwkundige hoogstandjes. Dit soort zaken maken bouwwerken de complexe werken die ze vandaag de dag zijn. Als Projectleider, Uitvoerder, Engineer, Werkvoorbereider of BIM-modelleur kan het niet technisch genoeg.

Onze projecten zijn ambitieus

Jouw technische ambities gaan gelukkig ver

Thema’s als veiligheid en duurzaamheid worden met de dag belangrijker. Werktuigbouwkundige installaties in de bouw dus ook. Onze opdrachtgevers als aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, adviesbureaus, ingenieursbureaus en (semi-)overheden eisen dan ook het maximale van installatieprojecten. Bij Velox vertrouwen we daarom alleen op de allerbeste specialisten in werktuigbouwkunde bij zulke projecten. Wij staan voor een vlekkeloze uitvoer en oplevering, maar onze opdrachtgevers kunnen in élke fase van het project op ons bouwen. Zo schakelen ze ons ook in voor het Programma van Eisen, het voorontwerp en de beoordeling van het ontwerp. Kennis en kunde, advies en begeleiding. Voor, tijdens en na het project. Het complete plaatje.

V*teams

Onze ambitieuze opdrachtgevers kunnen schakelen met jouw technische kennis en ervaring. Maar jouw teamleden ook. Velox staat voor multidisciplinaire teams van specialisten. Die kennis delen met elkaar, elkaar op scherp zetten en samen het maximale uit het uitdagende project halen. Samen zoeken we de grenzen op. Van elkaar, onze opdrachtgever en het installatieproject. En omdat jij overloopt van enthousiasme over de nieuwste technieken, steek jij ook onze opdrachtgevers aan. Wat je nog niet weet kóm je te weten. Want alles aan installatietechniek inspireert jou. Jij inspireert weer anderen. Dat zorgt voor maximale energie bij alle betrokkenen. Voor maximaal resultaat.

Complexe werktuigbouwkundige installaties

Draag bij aan projecten die Nederland vooruit helpen

Complexe installaties eisen een verhelderende voorbereiding. Daarom kun je ook op ons rekenen als het gaat om het opstellen van een PvE en het maken van berekeningen, zoals transmissie, koellast en ventilatie. Maar ook zorgen wij dat de installaties echt voor 100% passen binnen het bouwkundig ontwerp. Wij maken het voorontwerp en beoordelen het definitieve ontwerp. En zorgen dat het juiste technische multidisciplinaire projectteam voor je klaarstaat.

Maximaal resultaat

Wij bewaken voortgang en kwaliteit

Van optimale bezetting tot maximaal resultaat. Dat is de route die je met ons volgt. Onze directievoerders begeleiden het hele installatieproces. Onze toezichthouders bewaken de kwaliteit van installateurs en de technische vakmeesters die wij voor je inzetten. Zoals Engineers Werktuigbouwkunde en Werkvoorbereiders Werktuigbouwkunde. Wij zorgen voor een soepele voortgang en houden iedereen op de hoogte.

Vacatures

Bekijk onze nieuwste vacatures binnen deze expertise

contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik