HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Werken in vaste dienst

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij Velox krijg je een goed salaris, vakantiedagen en een pensioenvoorziening. Daarnaast zien we je graag op onze zomer- en winterborrels. Daar worden leuke verhalen uitgewisseld en kan je bijpraten met jouw Velox collega’s. Hierdoor heb je ook contact met jouw collega’s op andere projecten. Naast de arbeidsvoorwaarden en borrels, vinden wij jouw ontwikkeling erg belangrijk. Velox verzorgt de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Goed netwerk

Wij bouwen en onderhouden goede relaties met adviseurs, aannemers en installateurs door heel Nederland. Daardoor hebben wij inzicht in de projecten die spelen. Niet alleen nu, maar ook de projecten die starten over 6 maanden.

De 9+ ervaring

No-nonsens communicatie met de allerbeste service

De gesprekken met de opdrachtgevers, het onderhandelen over je eigen salaris en het versturen van facturen. Als je komt werken bij Velox hoef je je daar niet langer zorgen over te maken. Met Velox als jouw zaakwaarnemer zorgen wij ervoor dat jij je kunt focussen op jouw carrière en ontwikkeling.

Wij zorgen voor jouw facturatie en een tijdige uitbetaling. Wij begeleiden jou van A tot Z. Je hebt een grote keuze in projecten, van datacenters tot ziekenhuizen en van seriematige woningbouw tot complexe technologische hoogstanden. Wij staan voor jou klaar om je te helpen in alle vlakken waarbij dat nodig is. Door onze directe communicatie over jouw mogelijkheden weet je altijd waar je aan toe bent.

Projectzekerheid

Bij Velox kom je te werken op de allermooiste projecten. Daarbij heb je de vrijheid om te kiezen op welk project jij aan de slag wilt. Nadert de einddatum van jouw huidige project? Dan gaan wij samen op zoek naar een nieuw project dat past bij jouw wensen en behoeftes. Dat is projectzekerheid bij Velox.

Future Proof rollen in de bouw

Met de allerbeste vakmensen

Bij Velox werken betekent leren van de beste vakgenoten. In de bouwwereld waarin wij werken, hebben wij gemerkt dat rollen snel kunnen veranderen. Velox werkt met professionals die echt weten hoe de bouwwereld in elkaar steekt. Een typische Uitvoerder of BIM Modelleur zijn er niet meer. Zo kan je als BIM Modelleur weleens werkzaamheden uitvoeren die passen bij een Werkvoorbereider. Daarom is jezelf blijven ontwikkelen zo belangrijk. Dat maakt jou een meester in de bouw.

Contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld