HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
DIT BEN JIJ
een hbo-diploma Bouwkunde minimaal hbo werk- en denkniveau ervaring als bouwkundig projectleider neus voor kwaliteit en oog voor mensen uitstekende communicatieskills, zowel in het Nederlands als het Engels het VCA / VOL-certificaat
ONS AANBOD
Salarisindicatie van €4.500 - €7.000  40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen  deelname aan de pensioenvoorziening bij BpfBouw  spraakmakende projecten, op toplocaties in Nederland  persoonlijke en professionele ontwikkeling  uitnodiging voor onze jaarlijkse events 
Werkzaamheden

DIT DOET EEN BOUWKUNDIG PROJECTLEIDER

  • De kwaliteit, financiën, voortgang en planning van de projecten managen
  • Contact onderhouden met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken
  • Meedenken met de opdrachtgevers, onderaannemers en je team
  • Uitgaande offertes zorgvuldig controleren in samenspraak met anderen
  • Periodiek overleg voeren over de status van de projecten
  • Bewaken van de scope van het project
  • Veiligheid bewaken op de bouwplaats

GROEIKANSEN >PERSPECTIEF

Binnen Velox is het mogelijk om door te groeien en wordt er ook buiten je huidige discipline gekeken naar de mogelijkheden. Of en hoe ver jij doorgroeit is afhankelijk van je eigen drive om jezelf te ontwikkelen en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. 

WAAROM VELOX?

Professionals zoals jij hebben het tegenwoordig voor het uitzoeken. Legio uitdagende projecten en prachtige opdrachtgevers. En dat geldt net zo goed voor intermediairs. Dus waarom zou je je aan Velox verbinden?

Kort gezegd: omdat je bij Velox bij een club van vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector. Gelijkgestemden die het liefst vóór de golf van verandering zitten en daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat we samen de laatste ontwikkelingen delen. Je inspireren. Zodat we jouw groeicurve laten exploderen tot ongekende hoogten. Daarom dus.

Collega's en
ervaringen

SCHRIJF JE IN!

Ga de samenwerking aan met Velox

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Bouwkundig Projectleider? Vul dan het onderstaande formulier in! We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om jouw wensen en ambities door te nemen.  
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Vragen over deze functie?

Neem contact met mij op!

Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen