HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Gesolliciteerd?

Je hebt jouw cv en sollicitatie achtergelaten op onze website. Doorgaans proberen onze consultants binnen een dag te reageren op jouw bericht.

Een belletje

Je komt in contact met de consultant voor een korte kennismaking. In dit gesprek wordt er ook een intakegesprek ingepland en jij krijgt de ruimte om de vragen stellen die je op dat moment hebt.

Het intakegesprek

Het intakegesprek vindt plaats bij ons op kantoor in Laren. Je gaat opnieuw in gesprek met onze consultant om echt in kaart te brengen wat je precies hebt gedaan, waar jouw uitdagingen liggen en hoe wij iets voor je kunnen betekenen.

Op zoek naar een functie voor jou

Na het intakegesprek gaan wij nog even in gesprek met jouw oude werkgever. Wij doen dit om een goed beeld van jou te kunnen krijgen. Wij staan namelijk voor de beste kwaliteit en de beste service. Die kunnen wij alleen verlenen als wij alle kanten van onze medewerkers kennen.

Het projectgesprek

Wij hebben een project gevonden dat bij jou past. De opdrachtgever heeft jouw cv ontvangen en vind het op zijn beurt een mooi profiel voor zijn project. Je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Is de klik wederzijds? Dan word je opnieuw uitgenodigd voor een vervolggesprek. Daarbij ga je dieper op de zaken in en maak je kennis met een of twee directe collega’s.

Contract ondertekenen

Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht! Het aftellen tot je eerste werkdag kan beginnen.

CONTACT

Sergio Lie Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Sergio Lie