HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

salaris en dergelijke

Geld is natuurlijk een groot drijfveer. En daar voegen wij ook graag iets aan toe zoals; een reisvergoeding, het behalen van een VCA-Vol op onze kosten.

Vakantiedagen

Minimaal 25 vakantiedagen. Je mag van ons ook op vakantie. We weten dat je het nodig hebt, hoe leuk het project ook is. Die 25 vakantiedagen mag je van ons naar wens besteden.

Pensioenvoorziening

Kom je te werken voor Velox? Dan denken wij ook aan de (soms minder) verre toekomst van onze medewerkers. Velox betaalt een deel van jouw basispensioen. Wij werken samen met de organisaties StiPP en BpfBouw. Voor meer informatie verwijzen wij jou graag door naar de websites van deze organisaties StiPP en BpfBouw

Projectzekerheid

Door onze focus op projecten, hebben wij goede banden opgebouwd met verschillende aannemers, installatie- en adviesbureaus binnen de bouwwereld. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd uitdagende, complexe en toonaangevende projecten in ons portfolio staan waar jij aan kunt bijdragen. Komt jouw project ten einde? Dan zorgen wij ervoor dat je volgende project dichterbij is dan je denkt.

Loopbaanontwikkeling

Ontwikkeling is belangrijk. Daarom is het bij ons van belang dat je je kennis blijft uitbreiden en jezelf op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen. Als je een opleiding en/of cursus wilt volgen. Schroom dan niet om contact met ons op te zoeken. Dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Borrels en evenementen

Team Velox houdt van een feestje. Niet alleen omdat het een en al gezelligheid is. Het is ook een mooi moment om al onze collega’s op één locatie te hebben en even bij te praten. Daarom houden wij standaard twee evenementen namelijk onze zomer-BBQ en onze winterborrel.

Werk jij als zzp

Wij denken graag met je mee

Al het bovenstaande spreekt jou waarschijnlijk niet aan als zelfstandige. Daarom zijn wij bereid om met jou te sparren over hetgeen dat jij nodig hebt. Waarin wij jou tegemoet kunnen komen is altijd te bespreken. Dus schroom niet en neem contact met ons op.

Contact

Sergio Lie Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Sergio Lie