HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Ontdek de Velox Five

Werken in de bouw en techniek is nooit saai. Althans, dat vinden we bij Velox. Dagelijks werken we met zzp'ers zoals jij aan de mooiste bouwprojecten in Nederland. We zijn trots op onze professionals. Op deze pagina lees de Velox Five: de 5 redenen waarom een zzp'er zoals jij met ons wil samenwerken. 

Wat is misschien wel het fijnste aan het werken als zzp’er? Dat niemand voor jou bepaalt wat je wanneer moet doen. Maar dat je zelf de keuze hebt. Een iets minder leuke opdracht die ontzettend goed verdient? Een enorm uitdagend project waarbij het tarief misschien iets minder is? Of juist iets ertussenin? Jij bent volledig vrij om te kiezen. En wij realiseren dit voor jou.

#1 WERK OP DE MOOISTE BOUWPROJECTEN

Bij Velox heb je de keuze uit de allermooiste bouwprojecten. Dat komt omdat wij een projectbureau zijn. Projecten zijn bij ons leidend. Onze opdrachtgevers zijn onder meer aannemers, adviesbureaus, ontwerpbureaus en ontwikkelaars. Groot, middelgroot en klein. Kortom: ze bevinden zich over de volle breedte van de bouw- en installatieketen. Dat wil zeggen dat jij kunt kiezen uit een enorme hoeveelheid projecten. Er zit er altijd wel een tussen waar jij je vakmanschap als zzp’er optimaal kunt inzetten.

#2 LEER VAN DE BESTE VAKGENOTEN

Als zzp’er weet je dat je up-to-date blijven met alle nieuwe kennis essentieel is om het hoofd boven water te houden. Je moét jezelf ontwikkelen. Door te werken met Velox hoef je je hierover geen zorgen te maken. Werken met Velox staat voor samenwerken met de allerbeste vakmensen. Velox omringt je namelijk met de beste meesters in de bouw. Daardoor leer je over verschillende expertises en blijf je op de hoogte van veranderingen in jouw vakgebied.

Er is nog een voordeel van het omringd zijn met gelijkgestemde experts. Namelijk dat je niet meer eindeloos hoeft te netwerken. Wij bieden je een ijzersterk netwerk van opdrachtgevers en andere meesters in de bouw. Zo kom je wellicht in aanmerking voor grotere en interessantere projecten dan wanneer je zelf op zoek zou gaan.

#3 BEPAAL JOUW LOOPBAAN

Kenmerk van iedere zzp’er: jij bent volledig in de lead én in control als het over je loopbaan als professional gaat. Dat neemt niet weg dat we jou als zzp’er daar graag bij helpen. Jij hebt het roer in handen, wij kunnen zorgen voor een aangename hoeveelheid rugwind, voor versnelling.

Van ons krijg je namelijk een persoonlijke zaakwaarnemer. Die regelt niet alleen zaken als de financiële administratie en acquisitie, maar overlegt ook regelmatig met je over jouw plannen. Waar sta je, waar wil je naartoe en wat heb je daar eventueel bij nodig? Deze zeer betrokken zaakwaarnemer helpt jou je toekomst te bepalen.

#4 WERK VOORUITSTREVEND AAN DE TOEKOMST

De toekomst is digitaal, divers en duurzaam. Maar ook voor een groot deel nog onbekend, onduidelijk en onzeker. Kijk om je heen in de bouw. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Technologische ontwikkelingen, maar ook die op het gebied van duurzaamheid.

Hoe kun je in een snel veranderende wereld een winnaar blijven als zzp’er? Door vooruitstrevend te werken aan de toekomst. Door innovaties te omarmen en futureproof te worden. Klinkt dat vaag? Bij Velox maken we dat juist heel concreet. Met futureproof rollen in de bouw en met futureproof professionals. Wij helpen je aan een continue flow van mooie opdrachten (en dus inkomsten). Maar ook aan een continue flow van training en ontwikkeling voor alles wat jij als zzp’er in de toekomst nodig hebt.

#5 VERDIEN GOED, VERDIEN RESPECT

Zzp’er word je voor een deel ook door de mogelijk hogere tarieven die je kunt verdienen. Wij weten tot achter de komma wat je waard bent en bespreken dat ook met onze opdrachtgevers. Dat pakt altijd in jouw voordeel uit. Wij nemen jouw administratie voor je uit handen zodat jij nog meer uit jezelf kunt halen. Je kunt je dus volledig richten op waar je goed in bent en energie van krijgt.

Verdienen heeft overigens lang niet altijd te maken met klinkende munt. Voor een bouwprofessional als jij is er meer belangrijk: waardering voor je ideeën, aandacht voor jou als persoon en erkenning voor je prestaties. Voor het gemak vatten we dit maar even samen onder de noemer ‘respect’. Onze ervaring is dat de zzp’ers die werken met Velox zeker respect op de werkvloer krijgen. Van teamgenoten en opdrachtgevers. Vanwege de directe waarde die zij toevoegen in een project.

Contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Koen Ruigrok Consultant bouw