HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Velox Services 3-in-1

Het overgrote deel van de zzp’ers in de bouw en installatietechniek heeft niets geregeld als het gaat om arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Geen vangnet, niks om op terug te kunnen vallen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is over het algemeen duur en zeker voor beginnende zzp’er niet te betalen. Ook de financiële kant van het werken als zelfstandig professional levert vaak stress op. Wordt mijn factuur wel geaccordeerd en hoe zit het met de betalingstermijn?


#1 Selfbilling

Jouw factuur, snel betaald

Iedere week of periode verwerk je de door jouw gewerkte uren in ons urenportaal. Aan dit portaal hebben we een automatisering toegevoegd. Deze automatisering creëert op basis van de door jou opgegeven, en de door de opdrachtgever goedgekeurde uren automatisch een factuur. Deze facturen worden jou ter beschikking gesteld ter verwerking voor je eigen administratie.

Per periode is het mogelijk om met één druk op de knop de betalingstermijn van de factuur te wijzigen tegen vaste kortingspercentages. De betalingskorting wordt automatisch verrekend op de factuur.

#2 Arbeidsongeschiktheid

Goed geregeld, juist wanneer jij het nodig hebt

Door het collectieve inkoopvoordeel krijg jij als zelfstandige aantrekkelijke en flexibele producten voor een lagere prijs dan wanneer je alles los moet aanschaffen bij verschillende verzekeraars. Daarnaast regelt Velox het afsluiten en de bijbehorende administratieve werk zodat jij je volledig kan focussen op de opdracht. Ook als jij niet werkzaam bij Velox bent kan jij deze verzekering via ons afsluiten.

Wij vinden dat elke zzp’er een passend vangnet verdient. Daarmee dragen we bij aan het verbeteren van de werkomstandigheden van elke zzp’er in de bouw en installatietechniek. Door de samenstelling van ons pakket kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. Via ons online portaal, kan jij makkelijk dingen aanpassen.

#3 Aansprakelijkheid

Voor je beroep en je bedrijf

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor, dat als je een beroepsfout maakt, er niet alleen voor staat. Maak je een fout en de opdrachtgever lijdt daardoor schade, dan heb je gelukkig een vangnet. Schade kan bijvoorbeeld het verlies zijn wat een opdrachtgever lijdt of de kosten die gemaakt moeten worden vanwege een fout.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jou wanneer je aansprakelijk bent voor de schade aan een persoon of andermans spullen. Je kunt per ongeluk iemands spullen beschadigen of er loopt iemand letsel op door jou toedoen. In beide gevallen kun je maar beter goed verzekerd zijn, want de kosten kunnen hoog oplopen.

MEER INFORMATIE

De toekomst is digitaal, divers en duurzaam. Maar ook voor een groot deel nog onbekend, onduidelijk en onzeker. Kijk om je heen in de bouw. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Technologische ontwikkelingen, maar ook die op het gebied van duurzaamheid.

Hoe kun je in een snel veranderende wereld een winnaar blijven als zzp’er? Door vooruitstrevend te werken aan de toekomst en je als professional te richten op jouw expertise. En jezelf daar verder in te ontwikkelen. Al het andere kun je outsourcen. Alle administratieve taken zijn tegenwoordig bijna helemaal geautomatiseerd. En daar maakt Velox voor jou het verschil. 

Kies voor onze doorlopende service en laat je door ons adviseren.

Vraag hier meer informatie aan
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Patrick van Breukelen Financieel Administratief Medewerker
Patrick van Breukelen