HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Werk op de mooiste bouwprojecten

#1 van de Velox Five

Wat is misschien wel het fijnste aan het werken als zzp’er? Dat niemand voor jou bepaalt wat je wanneer moet doen. Maar dat je zelf de keuze hebt. Een iets minder leuke opdracht die ontzettend goed verdient? Een enorm uitdagend project waarbij het tarief misschien iets minder is? Of juist iets ertussenin? Jij bent volledig vrij om te kiezen. En wij realiseren dit voor jou.

Leer van de beste vakgenoten

#2 van de Velox Five

Als zzp’er weet je dat je up-to-date blijven met alle nieuwe kennis essentieel is om het hoofd boven water te houden. Je moét jezelf ontwikkelen. Door te werken met Velox hoef je je hierover geen zorgen te maken. Werken met Velox staat voor samenwerken met de allerbeste vakmensen. Velox omringt je namelijk met de beste meesters in de bouw. Daardoor leer je over verschillende expertises en blijf je op de hoogte van veranderingen in jouw vakgebied.

Bepaal jouw ideale loopbaan

#3 van de Velox top 5

Kenmerk van iedere zzp’er: jij bent volledig in de lead én in control als het over je loopbaan als professional gaat. Dat neemt niet weg dat we jou als zzp’er daar graag bij helpen. Jij hebt het roer in handen, wij kunnen zorgen voor een aangename hoeveelheid rugwind, voor versnelling. Van ons krijg je namelijk een persoonlijke zaakwaarnemer. Die regelt niet alleen zaken als de financiële administratie en acquisitie, maar overlegt ook regelmatig met je over jouw plannen. Waar sta je, waar wil je naartoe en wat heb je daar eventueel bij nodig? Deze zeer betrokken zaakwaarnemer helpt jou je toekomst te bepalen.

Werk vooruitstrevend aan de toekomst

#4 van de Velox top 5

De toekomst is digitaal, divers en duurzaam. Maar ook voor een groot deel nog onbekend, onduidelijk en onzeker. Kijk om je heen in de bouw. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Technologische ontwikkelingen, maar ook die op het gebied van duurzaamheid.

Verdien goed, verdien respect

#5 van de Velox top 5

Zzp’er word je voor een deel ook door de mogelijk hogere tarieven die je kunt verdienen. Wij weten tot achter de komma wat je waard bent en bespreken dat ook met onze opdrachtgevers. Dat pakt altijd in jouw voordeel uit. Wij nemen jouw administratie voor je uit handen zodat jij nog meer uit jezelf kunt halen. Je kunt je dus volledig richten op waar je goed in bent en energie van krijgt.

Contact

Bereikbaar tussen 07:00 en 19:00

Heb je vragen over werken bij Velox of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op.
Sergio Lie Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Sergio Lie